Actualiteit

Drieledige studiecyclus “Verbintenissenrecht in de onderneming”

Door de COVID-19-pandemie zag het Vlaams Pleitgenootschap zich tijdens het vorig gerechtelijk jaar genoodzaakt om de jaarlijkse studiedag uit te stellen. Bijzonder jammer, want we hadden een uitstekend onderwerp en dito sprekers. Om het voorbereidende werk niet teniet te laten gaan en u de verschillende boeiende uiteenzettingen niet te hoeven ontzeggen, bieden wij u echter (in dankbare samenwerking met Wolters Kluwer) graag de kans om onze studiedag virtueel te volgen, zij het onder de vorm van een drieledige studiecyclus met als overkoepelend onderwerp “Verbintenissenrecht in de onderneming”.

U kan zich zowel voor de volledige studiecyclus inschrijven als voor afzonderlijke sessies (u kan zich reeds inschrijven voor de eerste sessie over de vennootschapsrechtelijke dimensie; de inschrijvingen voor de andere sessies worden eerstdaags geopend).

Het verslagboek (dat midden december verschijnt) is inbegrepen in de inschrijvingsprijs voor de volledige cyclus; bij deelname aan een individuele sessie heeft u de gelegenheid om dit aan een gunsttarief aan te schaffen. Het loont in beide gevallen om u meteen lid te maken van het Vlaams Pleitgenootschap.

Vlaams Pleitgenootschap