Meegedeeld

Vlaams Pleitgenootschap & WoltersKluwer

Digitaal dossier- en kantoorbeheer met Kleos

Kleos is een online software voor het beheer van uw dossier en uw kantoor ontwikkeld door en voor de advocatuur. Met Kleos registreert u in een handomdraai uw prestaties en kosten en centraliseert u deze samen met documenten en al uw communicatie in een handig dossier. Dankzij de automatisch invulbare modellen realiseert u snel professionele communicatie in uw huisstijl en creëert u documenten in een mum van tijd. Eenvoudige facturatie, boekhouding, een klantenportaal, perfecte Outlook-integratie,… behoren eveneens tot de troeven.

https://legalworld.wolterskluwer.be/nl/oplossingen/beheersoftware/kleos/

Leden van het Vlaams Pleitgenootschap, die vandaag nog geen Kleos-gebruiker zijn, mogen Kleos 3 maanden gratis uitproberen.

Vraag uw toegang aan via: https://wkbe.be/trial-VPG

Jura – de meest volledige juridische databank

Met de juiste argumenten wint uw rechtszaken. Met het juiste inzicht formuleert u sterke adviezen en maakt u waterdichte contracten. Maar op welke informatie steunt u voor uw rechtszaken en studiewerk? Schitter met uw expertise door steeds een sluitend advies aan te leveren dankzij Jura: dé online databank met alle Belgische wetgeving, rechtspraak en rechtsleer.

https://legalworld.wolterskluwer.be/nl/oplossingen/juridische-databanken/jura/

Leden van het Vlaams Pleitgenootschap, die vandaag nog geen Jura-gebruiker zijn, kunnen Jura 14 dagen gratis uitproberen.

Vraag uw toegang aan via: https://wkbe.be/trial-Jura-VPG

Vlaams Pleitgenootschap