26.03.2024 Permanente vorming – e-Facturatie en andere slimme tools voor advocaten

26 maart 2024 12:30 - 14:30

e-Facturatie en andere slimme tools voor advocaten

Voor e-facturatie is de kogel door de kerk : alle ondernemers, groot of klein, moeten elektronisch gaan factureren vanaf 1 januari 2026. Ook advocaten zullen hun cliënten met ondernemingsnummer een elektronische factuur moeten bezorgen.

Informeer u nu al om uw kantoor tijdig klaar te maken voor deze verplichtingen. Dit is het uitgelezen moment om die stap naar digitalisering te zetten. Zeker nu de Belgische wetgever een zeer interessant fiscaal voordeel in het leven heeft geroepen, waarbij u maar liefst 120% als investeringsaftrek kan voorzien.

Tijdens deze sessie gaat Khedi Verhaeghe, voormalig advocate en Strategy Manager bij Wolters Kluwer, dieper in op het wetgevend kader en de concrete verplichtingen voor advocaten, de facturatie tussen advocaten onderling, en de voorwaarden voor de investeringsaftrek.

Kenny Gastmans, Online Advisor bij Jura, illustreert hoe eenvoudig relevante documenten kunnen worden teruggevonden in Jura. Hiermee benadrukt hij de onmisbare rol van Jura voor advocaten en juristen die streven naar up-to-date kennis.

Tot slot toont Siska Vandewaetere, Software Advisor Kleos, hoe Kleos nu reeds voorzien is van een ingebouwde facturatietool via PEPPOL die voldoet aan de voorwaarden van de e-facturatie.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

INSCHRIJVINGSLINK (gratis)
https://attendee.gotowebinar.com/register/2273902633787676758

Vlaams Pleitgenootschap