Permanente vorming 18.04.2023 – Gezonde cashflow door optimalisatie van tijdsregistratie en facturatie – Kluwer

18 april 2023 12:30 - 14:30

Een gezonde cashflow is essentieel voor het voortbestaan van elke organisatie, ook voor uw
advocatenkantoor. Het begint met een helder prijsbeleid, stipte tijdsregistratie en tijdige facturatie. Helaas blijkt uit onderzoek dat niet alle advocaten hier even succesvol in zijn. 34% van de advocaten komt er niet toe om de helft van hun prestaties te factureren. En maar liefst 13% heeft zelfs geen aandacht voor de verhouding tussen de gewerkte en gefactureerde uren.

In ons aankomend webinar willen we u graag laten zien hoe u deze problemen kunt aanpakken en uw cashflow kunt verbeteren. We zullen enkele handige tips delen om uw tijdsregistratie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat u al uw prestaties correct factureert.

Voor medewerkers bekijken we het optimaliseren van ingave van prestaties. Het is een continu proces om prestaties nauwkeurig te noteren, aangezien dit op het moment van facturatie bepaalt of deze prestaties gepast zijn om te factureren of niet. Daarom zullen we tijdens het webinar enkele handige insights delen om medewerkers te helpen hun uren maximaal te kunnen verantwoorden.

Daarnaast willen we u ook laten zien hoe u een interne organisatie kunt opzetten om het overzicht te bewaken van openstaande prestaties. Kortom, ons webinar zal u handige inzichten en praktische tips bieden om uw cashflow te verbeteren en uw kantoor op een gezonde financiële basis te laten voortbestaan. We tonen u graag hoe Kleos hierbij kan helpen.

Dit gratis webinar wordt aangeboden door Wolters Kluwer en vindt plaats op dinsdag 18 april van 12u30 tot 14u30. Inschrijven kan via onderstaande link: https://register.gotowebinar.com/register/8380295536840628825

Twee juridische punten zijn erkend door de OVB.

Vlaams Pleitgenootschap