Permanente vorming 14 – Hervorming goederenrecht

8 juni 2021 12:30 - 14:30

Op 1 september 2021 treedt het nieuwe Boek 3 BW “Goederen” in werking (met uitzonderingen). Wat zijn de krachtlijnen van de hervorming? Wat wijzigt er in verband met zakelijke rechten? Tijdens het webinar van 8 juni 2021 licht Lien Bellinck de doelstellingen bij de hervorming en de belangrijkste wijzigingen inzake vruchtgebruik, erfpacht en opstal toe.

Lien Bellinck, advocaat, is senior medewerker van de praktijkgroep Vastgoed in bij Loyens & Loeff Brussel. Zij legt zich voornamelijk toe op het privaat vastgoedrecht.

Tijdens de voorbije 10 jaar heeft Lien een uitgebreide kennis en ervaring ontwikkeld in alle aspecten van het privaat vastgoedrecht. Zij is gespecialiseerd in het goederenrecht, met een focus op complexe zakenrechtelijke structuren. Lien staat cliënten bij in vastgoedtransacties (zowel asset deals als share deals) en ontwikkelingsprojecten, waarbij zij de transacties begeleidt vanaf het eerste aanbod tot en met de closing. Haar werk varieert van advies tot procesvoering, met inbegrip van het voeren van onderhandelingen en het opstellen van complexe vastgoedcontracten.

Lien is auteur van diverse publicaties omtrent kwesties in het privaat vastgoedrecht en geeft vaak presentaties aan cliënten of op hoog aangeschreven seminaries. Sinds 2018 focust Lien zich op de komende hervorming van het goederenrecht, waarover zij de afgelopen jaren veel seminaries en webinars heeft gegeven.

Ticket Type Prijs Winkelmand

Vlaams Pleitgenootschap