Lenig de zomer in met het Vlaams Pleitgenootschap

18 mei 2021 20:00 - 21:00

 

Geachte confraters,

Wij nodigen u graag uit om samen met yoga-instructrice Gaby Geysens de ledematen te strekken tijdens een virtueel geleide yogasessie volgende week dinsdag, 18 mei 2021, van 20:00 tot 21:00.

Deze inleidende yogasessie zal gratis zijn en volledig plaatsvinden via WebEx.

Deelnemers wordt gevraagd van gemakkelijk zittende kledij aan te doen, een matje of zachte ondergrond te voorzien waarop de oefeningen uitgevoerd kunnen worden, en een kussen in de nabijheid te houden. Daarnaast zal deelnemers ook gevraagd worden om hun webcam aan te zetten, zodat de instructrice de nodige verbeteringen en aanwijzingen kan geven voor het verbeteren van hun poses.

Gaby Geysens is reeds sinds de jaren ’90 instructrice in de hatha yoga en is daarnaast ook reeds jarenlang actief in hedendaagse dans en ballet. De afgelopen jaren heeft zij wekelijks yogalessen aan advocatenkantoren en andere bedrijven gegeven.

Zin in meer?

Geïnteresseerden zullen zich daarna kunnen inschrijven voor vier verdere yoga-sessies met Gaby Geysens op nader te bepalen data, aan een kostprijs van 20 euro voor vier sessies. Deelnemers zullen zich hiervoor later nog kunnen inschrijven.

Ticket Type Prijs Winkelmand

Vlaams Pleitgenootschap