ClauseBase Crash Course – een snelcursus in het geautomatiseerd opstellen van juridische documenten

19 oktober 2021 12:30 - 14:30

De deelnemers krijgen een algemene introductie tot de mogelijkheden van document automation technologie en van ClauseBase in het bijzonder. We bekijken de basisprincipes van het bouwen van intelligente clausules die toestaan om het productieproces van juridische documenten te herleiden naar het stapelen van bouwblokken, waarbij het gevecht met MS Word wordt vermeden en waarbij de uitoefening van juridische creativiteit en expertise terug naar de voorgrond treden.

Deelnemers zullen na de presentatie de mogelijkheid krijgen om een ClauseBase certificaat te bemachtigen– een expliciete erkenning door het ClauseBase kernteam van de vaardigheden van de deelnemer die bovendien gepaard gaat met een gratis ClauseBase account voor persoonlijk gebruik.

Senne Mennes is medeoprichter van ClauseBase, een Belgische legal tech startup die software ontwikkelt voor advocatenkantoren en in-house legal teams om het opstellen van juridische documenten te optimaliseren.

Senne studeerde rechten in België (KU Leuven) en het Verenigd Koninkrijk (King’s College London) en was daarna werkzaam als advocaat in het IPT departement van het Brusselse kantoor van DLA Piper. Na enkele jaren actief te zijn geweest in de advocatuur richtte hij in 2018 samen met Maarten Truyens (eveneens ex-advocaat bij DLA Piper) ClauseBase op.

Binnen ClauseBase is Senne verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van de strategische visie van de onderneming en het ondersteunen van haar cliënten.

Ticket Type Prijs Winkelmand

Vlaams Pleitgenootschap