Citytrip Vlaams Pleitgenootschap – Istanbul

21 mei 2020 - 24 mei 2020 00:00

Deze niet te missen uitstap zal plaatsvinden in het O.L.H. Hemelvaartweekend, van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei 2020.

Onze bestemming ligt dit jaar niet enkel op de grens tussen Europa en Azië, maar bevindt zich tevens op de scheidingslijn tussen traditioneel en modern. ISTANBUL is met haar rijke geschiedenis, prachtige paleizen en moskeeën, gezellige terrasjes en charmante winkelstraten een stad die u zeker moet bezocht hebben!

Tijdens onze reis zullen we onder andere een bezoek brengen aan de Aya Sofia, het Topkapi Paleis, de Blauwe Moskee, de Grand Bazaar en de Romeinse hippodroom. Daarnaast staat er ook een bezoek aan de lokale balie van Istanbul op het programma.

Bovendien zullen we – letterlijk – kunnen proeven van de Turkse cultuur tijdens de avondmalen die worden aangeboden in plaatselijke restaurants.

VERTREK: Zaventem, donderdag 21 mei 2020, 7u55 (aankomst in Istanbul om 12u20)

TERUGREIS: Istanbul, zondag 24 mei 2020, 19u15 (aankomst in Zaventem om 21u50)

De deelnameprijs omvat de vluchten, 3 hotelovernachtingen, 3x ontbijt in het hotel, 3 avondmalen, transfer van de luchthaven naar het hotel en alle bezoeken en excursies met een Engelstalige gids. Niet inbegrepen in deze prijs zijn een annulerings-en/of reisbijstandsverzekering, middagmalen, persoonlijke uitgaven en fooien.

Ticket Type Prijs Winkelmand

Vlaams Pleitgenootschap