PV16 – 19.05.2020 – Insolventierecht (webinar)

19 mei 2020 12:30 - 14:00

Arie Van Hoe (NautaDutilh) – Webinar

Twee jaar boek XX WER: terugblik en vooruitblik

Tijdens deze presentatie wordt de belangrijkste rechtspraak onder twee jaar boek XX WER besproken. Is de bestuurder een ondernemer? Is kwijtschelding steeds een automatisme? Quid met het keuzerecht van de overnemer bij een overdracht onder gerechtelijk gezag? Tevens wordt stilgestaan bij KB nr. 15 en de instrumenten die het insolventierecht biedt om de huidige crisis te lijf te gaan.

Arie Van Hoe is advocaat bij NautaDutilh. Zijn praktijk omvat commercial en corporate litigation en arbitrage, met een focus op het insolventierecht. Hij is hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Belgisch Handelsrecht en vrijwillig wetenschappelijk medewerker UA (Onderneming & Recht).

We werken voor de organisatie van de permanente vorming samen met Wolters Kluwer. Na de goedkeuring van de betaling van uw vorming ontvangt u een deelnamelink voor de webinar vanuit de tool GoToWebinar (uiterlijk de dag vóór de sessie na afsluiting van de inschrijvingen en een tweede keer één uur voor aanvang van de sessie).

Bij inschrijving voor deze webinar geeft u uw uitdrukkelijke toestemming aan het Vlaams Pleitgenootschap om uw naam en e-mailadres te delen met Wolters Kluwer, die deze gegevens enkel zal gebruiken om u toegang te verlenen tot het webinar-platform.

Daarnaast geeft u ook uw uitdrukkelijke toestemming aan het Vlaams Pleitgenootschap om uw aanwezigheid te laten monitoren door Wolters Kluwer, dat nadien een aanwezigheidsrapport aan het Vlaams Pleitgenootschap zal overmaken met het oog op de toekenning van de juridische punten.

Op uitzonderlijk verzoek zijn de inschrijvingen nog beperkt verlengd.

Ticket Type Prijs Winkelmand

Vlaams Pleitgenootschap